default logo

Kees Hogetoorn en Robert Guijt toegevoegd aan bestuur

Vandaag mogen we bekendmaken dat Kees Hogetoorn en Robert Guijt plaatsnemen in het bestuur van stichting Amateur Musical Nederland.

Helaas hebben we na 4 jaar afscheid moeten nemen van bestuurslid Marianne Huibers en bestuursvoorzitter Guido Tjadens. Een wisseling van de wacht, want de rol van voorzitter wordt per heden overgenomen door Thys van den Brule, die vorig jaar al plaatsnam in het bestuur. Het bestuur is trots op de toevoeging van de twee nieuwe bestuursleden.

Kees Hogetoorn is Director of Sales & Marketing bij 5-sterren hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Onlangs is Kees verkozen tot Best of the Best Virtuoso Ambassador 2017. Tijdens de jaarlijkse verkiezing van het Virtuoso Travel Network, die in Las Vegas plaatsvond, nam Hogetoorn de prestigieuze award in ontvangst. Robert Guijt, die vorige week na meer dan 7 jaar afscheid nam als adjunct-directeur van het DeLaMar Theater, stond aan de wieg van het Amateur Musical Awards Gala. Hij was samen met Pia Douwes degene die het initiatief omarmde en ondersteunde, wat in feite voor de uiteindelijke ‘GO’ zorgde.

Het bestuur werkt hard aan de ontwikkeling van de Amateur Musical Awards, maar ook aan níeuwe activiteiten voor de musical amateur, waar we later meer over zullen vertellen.

Wil je meer lezen over het bestuur en de initiatiefnemers, klik dan hier.